Bereikbaarheid  |  Openingstijden  |  Contact Saxenburgh Groep  |   Ziekenhuiszorg  |   Wonen,  welzijn & zorg     nieuws
U bevindt zich hier: Home Patiënten Locaties Röpcke-Zweers ziekenhuis

 

Ziekenhuiszorg

 
Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Lettergrootte Larger Font Smaller Font


Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Jan Weitkamplaan 4a
7772 SE HARDENBERG
Tel. (0523) 27 60 00
Fax (0523) 27 61 76

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg is een algemeen ziekenhuis met een PAAZ (Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis). U vindt hier alle basisspecialismen.
 
Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis is onderdeel van de Saxenburgh Groep. Deze zorgorganisatie bestaat uit het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, Dagziekenhuis Aleida Kramer en Zorgcentrum Aleida Kramer in Coevorden, Zorgcentrum Clara Feyoena Heem en Zorgcentrum Oostloorn in Hardenberg, Zorgcentrum ’t Welgelegen in Gramsbergen en de poliklinieken in Ommen en Westerhaar-Vriezenveensewijk.
Daarnaast biedt de Saxenburgh Groep deeltijdzorg op diverse locaties in de regio. Door het bundelen van deze krachten zijn wij daadwerkelijk in staat om de zorg dichterbij u te brengen.
 
Cijfers
Het Röpcke-Zweers ziekenhuis heeft in totaal 197 bedden (inclusief PAAZ-bedden en wiegjes voor gezonde zuigelingen). Onze 93 specialisten verzorgen samen met ruim 1.000 medewerkers jaarlijks ruim 100.000 polikliniekbezoeken, bijna 10.000 opnames en bijna 7.000 dagverplegingsdagen. 
 
Verzorgingsgebied
Wij richten ons voornamelijk op de bevolking uit de gemeenten Coevorden, Hardenberg en Ommen. Uiteraard zijn patiënten uit andere regio’s ook welkom binnen de Saxenburgh Groep.

Poliklinieken
Maandag tot en met vrijdag kunt u van 08.00 – 16.30 uur op afspraak terecht op de poliklinische spreekuren van de specialisten. Enkele specialisten houden ’s avonds spreekuur.

 
 

Ga direct naar

Geen artikelen gevonden.


Zorglinks

Geen relevante links gevonden


Folders

Heeft u een klacht?

Joomla Templates by Joomlashack